Mindea

en

Van rá app! – 3 alkalmazás, amit social media marketinghez használj!

Többször előfordult már, hogy úton vagy, és előjött valami az oldaladon, ami gyors megoldást igényelt? Vagy számítógép nélkül kellett megoldanod egy komplikáltabb problémát? Számítógéppel, fényképezőgéppel, más eszközökkel dolgozni még most is szeretünk oldalainkon, de ami régen még csak egy jó vicc volt, ma már tényleg jogos válasz egy csomó kérdésre:

„There’s an app for that!”

Vicces dolog, hogy olyan kreatív/moderációs feladatokhoz, amikhez eddig muszáj voltam irodaasztalhoz kötnöm magam, most már tényleg itt lapulnak a megoldások a zsebemben. Tehát ha felmerülne a fejedben bármilyen feladat, amihez tudod, hogy nem vagy techzseni, csak jusson eszedbe, hogy valaki már tuti megoldotta helyetted, és két koppintással le is tudod tölteni.

Annyi kedvenc appunk van, hogy napestig sorolhatnánk, de mutatunk belőlük hármat, hogy tudjátok, mire is gondolunk.

 

1. Adobe Photoshop Express

Mindig kéznél van az asztali verzió ereje! Benne vannak a legfontosabb alapfunkciók, szűrők, rétegkezelés, és ha úgy tartja kedvünk, a számítógépes nagytestvérre is átvihetjük szerkeszthető fájlunkat.

Sok fotószerkesztőt ismerünk és használunk (az Enlight is nagyon jó),  de ha már harcedzett photoshopos vagy, hálás leszel a mobilos verzióért.

iOS

Android

 

2. Planoly

Új Instagram profil posztjainak setupjához, tervezéshez egy igazán lenyűgöző alkalmazás. Segítségével előre kidolgozhatod, hogyan fessenek posztjaid a főoldali gridben, amiket aztán be is időzíthetsz, eltervezheted Instagram sztorijaidat is, értesítőt állíthatsz be a posztoláshoz, hogy sose csússz le az ideális posztolási időpontokról, és még sorolhatnánk. A lényeg, hogy elképesztő tudatosságot vihetsz be így Instagram kommunikációdba, ami egy ennyire vizuális platformon elengedhetetlen.

iOS

Android

 

3. Switcher Studio

Szeretjük használni, és szerencsére gyakran is van rá lehetőségünk, hiszen a LIVE nagy szerelmünk. A Switcherrel másodpercek alatt pattinthatsz össze profi Facebook LIVE-ot, ami biztos nem akad. Amit mi használunk belőle: előnézeti képet teszünk be (lenémított mikrofonnal), hogy a tényleges élő előtt bevárjuk a nézőket; logóval turbózzuk fel a közvetítést, hogy még menőbbek legyünk; látjuk a mikrofon input szintjét, hogy lássuk, hallatszik-e a beszéd még a több ezres események közben is. Ezen kívül egy koppintással menthetjük le bármelyik itt rögzített LIVE-unkat, vagy akár utólag is streamelhetünk egy előre felvett videót. Hogy mit hozol ki belőle, rajtad múlik, minden adott a szuper LIVE-okhoz. Két hétig ingyen próbálhatod ki, de utána sem vészes a price plan.

iOS

 

Jó, mi sem szeretnénk ellőni minden titkos fegyverünket, a többi kedvencünket megtartjuk magunknak. Viszont, ha szeretnéd velünk megosztani a te kedvenceidet, vagy segítségre lenne szükséged, keress minket bátran a hello [kukac] mindea [pont] hu címen!

Avatar
admin
the most most