Mindea

en

Rihannát törölték az Instagramról

A zeneipar egyik legnagyobb social media sztárja Rihanna, aki rengeteg rajongóval rendelkezik minden platformon.

Az Instagramon @badgalriri néven futott, több mint 12 millió követővel, régóta követtük az accountját (pusztán szakmai kíváncsiságból), amit naponta többször frissítettek, beavatva a rajongókat a legintimebb pillanatokba is. Az account maga is olyan “Rihannás” volt, gyakran megbotránkoztató. De ennek már vége…. (legalábbis egyelőre)

Nézzük mi is történt:

Készült egy nem túl konzervatív (és nem túl ízléses..bocs, privát vélemény :).) fotósorozat a Lui magazin számára, aminek fotóit Rihanna feltöltötte az Instagramjára:

rihanna_nude_instagram

rihanna_nude2_lui_instagram

A lelkes rajongók vélhetően felháborodtak ezen a pőreségen és tömegesen reportolták a fotókat az Instagramnak, mire az Instagram felszólította Rihannát, hogy távolítsa el a polgárpukkasztó fotókat az accountjáról. Persze RiRi most is kemény volt, nem törölte csak úgy csendben a képeket, hanem törlésük után a következő képpel reagált a felszólításra:

badgalriri_instagram

Ez a sztori kb. 1 hete történt, majd Rihanna account-ja az elmúlt 1-2 napban hirtelen eltűnt. Állítólag nem ő törölte. Az Instagram függesztette fel, állítólag véletlen… Az automata képfigyelő mechanizmus törölte. Annyit tudunk, hogy jelenleg sem elérhető a régi www.instagram.com/badgalriri acccount.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan folytatódik a történet.

Addig is, tartsátok magatokon a ruháitokat! 🙂

Avatar
Mészáros Beatrix