Mindea

en

Az Arena Plaza, a hashtag és a csomagos kampány története

Izgalmas kampányt zártunk a hétvégén. Az Arena Plaza csomagos promóciója rengeteg embert mozgatott meg, meg is lepődtünk rendesen!

Csütörtöktől vasárnapig, naponta 2 alkalommal ajándékdobozokat rejtettünk el szerte a városban, titkos helyszíneken. Ezekről a helyszínekről 10:00kor és 18:00kor rántottuk le a leplet az Arena Plaza facebook oldalán. A játékhoz mellékeltünk egy titkos jelszót – “Van nálad valami, ami az enyém!” – ,aminek bemondásával, az elsőként érkező meg is kapta az értékes ajándékát.
Meglepődésünket a villámgyors játékosok okozták. Az adrenalin olyan szinten lázba hozta őket, hogy irtózatos sebességgel jelentek meg egymás után. Jöttek rohanva, biciklivel, motorral, taxival. Az utolsó napra egy igazi futóverseny kerekedett. A külső szemlélők nem is tudták, hogy mi folyik körülöttük. ( Például a metró ellenőr is csak pislogott, mikor a Hősök terénél többen rohanva hagyták el a szerelvényt. 😀 )
Hogy tudjuk követni a kampány online életét, ezért egy hashtag-et használtunk: #ArenaPlazaCsomag. Ennek a használatára buzdítottuk a felhasználókat. Azt gondoltuk, hogy ez szép és jó lesz, de a Facebook sajnos még nem áll a hashtag magaslatán. Nem jeleníti meg az összeset, nem lehet rákeresni. Ráadásul eltűnnek a régi bejegyzések a találatok közül.
Ettől az apró kellemetlenségtől eltekintve azt mondhatjuk, hogy nagyon élvezetes volt a kampány. Akik részt vettek a játékban, egytől-egyig releváns célcsoportja a plázának. Úgy látjuk, hogy elértük azt, amit szerettünk volna: a pláza rajongói izgatottan követték és játszottak a játékkal, olyan embereket is megmozgatott, akik általában nem szoktak túlzottan interakcióba lépni az oldallal.
Örömünket mi sem tudná jobban kifejezni, mint ez a néhány gif, melyek a helyszíneken készültek! 😀

Olvasd el másik Arena Plaza esettanulmányunkat is!

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

A kampányról készült videót tekintsd meg itt:

Avatar
Mészáros Beatrix