Mindea

en

Instagram felsőfokon

Mivel az Instagramon a legfontosabb a fotók minősége és kinézete, ezért nagy odafigyelést igényel a képek szerkesztése is. Viszont úgy érzitek, hogy a platform által nyújtott filterek és lehetőségek lekorlátozzák a kreativitásotokat? Akkor bizony mást is kell használni az Instagram mellé. Összeszedtünk nektek pár igazán hasznos mobilos képszerkesztő alkalmazást, amivel egyszerűen, gyorsan készíthetitek el egyedi képeiteket.

Snapseed:

A Snapseed összefoglalja mindazt, amire szükségünk lehet a mobilon történő képszerkesztéshez. Nem kell nagy dolgokra gondolni és mégis látványos változtatásokat tudunk eszközölni az alkalmazás segítségével. Sikerességét, még annak is köszönheti, hogy teljesen ingyenes és letölthető androidra és iOS-re is. De nézzük, hogy mire is képes.
instagram képszerkesztés
Több funkciója van, amivel a képet elemeiben tudjuk szerkeszteni. Az Auto Correct segítségével, automatikusan tudjuk korrigálni a kép színtelítettségét és exponáltságát is. Viszont van mód arra is, hogy teljesen manuálisan nyúljunk bele a fényerő, kontraszt, telítettség és fehéregyensúly részleteibe. Erre szolgál a Tune Image opció. Továbbá, ha ferde a kép, akkor ki lehet egyenesíteni pár ujjmozdulattal. Ráadásul a képek méretre vághatóak, így az Instagram által is használt 1:1-es méret is beállítható.Ezeken a beállításokon túlmenően számtalan kreatív lehetőséget kapunk. Megannyi filter ( fekete-fehér, vintage, tilt-shift…stb.) vár bennünket, ahol finomhangolni is tudjuk a képeket. Tehát itt is állíthatjuk a fényerőt, kontrasztot stb. Ezeket pedig megfejeli egy keret csomag is, amivel tovább fokozhatjuk végtermékünk vizuális értékét.
Itt pedig egy kis ízelítő abból, hogy mire is képes a Snapseed:

 

Photoshop Touch:

Lehet sokan nem tudjátok, de a Photoshop is belépett a mobilalkalmazások harcába. Bár ő prestige-ből nem engedheti meg magának, hogy ingyenes applikációval álljon elő, viszont androidra és iOS-re szintén letölthető.
instagram marketing

Itt azért durvulnak a dolgok a Snapseed-hez viszonyítva. Míg az előzőnél a kép részleteibe tudtunk belepiszkálni, addig a Photoshop Touch-ban teljes mértékben manipulálhatjuk a képeket, összemoshatunk 2 képet. A populáris Photoshop eszközök itt is elérhetőek. Lehet layereket létrehozni, kijelölni, szöveges tartalmat elhelyezni (amiket tovább lehet effektekkel bolondítani). Szóval minden eszköz adott itt is, hogy szabadjára engedjük a fantáziánkat.
Viszont ez több időt vesz el tőlünk és szükséges némi alaptudás a tökéletes munkához. Ezt inkább csak a haladóknak ajánljuk.

Phonto:

Itt a lehetőség, hogy ellásd a képeidet felirattal. Nem kell túlbonyolítani. Egyszerűen csak válaszd ki, hogy milyen betűtípussal és mérettel szeretnéd ékesíteni azt.
instagram reklámAlapból 50 fontot kapunk és ezek használata közben lehetséges a kontúr, árnyék kalibrálása is. Ja, és még a forgatni is tudjuk a szöveget. Ha a cégünk saját betűtípussal rendelkezik, akkor annak telepítésére is van lehetőség, hogy még inkább a brandingelt tartalmat gyártsunk.
Szerencsére az applikáció ingyenes és elérhető egyaránt androidra és iOS-re is.

Reméljük, hogy most már máshogy szemlélitek az Instagram rajongói oldalatok kezelését.
Most már alkossatok! 😉

Avatar
Mészáros Beatrix