Mindea

en

Kik is vagyunk mi? Emberek a Mindea mögött

Mi egy fiatal, dinamikus, az interneten felnőtt, online kommunikációs ügynökség vagyunk, és szenvedélyesen szeretjük a kreatív reklámokat. Fő szakterületünk a közösségi média, ezen belül is a Facebook, ahol teljes körűen bonyolítunk kampányokat a tartalommenedzsmenttől, a Facebook hirdetéseken át, nyereményjátékok teljes szervezéséig. Ezen kívül foglalkozunk egyéb közösségi média platformokkal (Google+, Twitter, Pinterest, Foursquare) és Google AdWords-szel is.
Ha a kérdőjel nem tűnt volna el a fejek felől, akkor tovább megyünk és mesélünk még!
A csapat jelen pillanatban 3 állandó tagból áll: Bea, Kriszti és Zoli.

Akkor kezdjük az ismerkedést Beával, a cég vezetőjével és mozgatórugójával:

bea

Bea az a nő, aki képes állandó lendületet vinni a csapatba és egyenrangú kollégaként kezelni a munkatársait. Ennek köszönhetően a máshol megszokott feszültség a főnök láttán a Mindea-ban sosincs jelen. Viszont van egy rossz tulajdonsága, beleviszi az irodában dolgozó szegény alkalmazottakat a bűnözésbe és süteménnyel fokozza a teljesítményüket. Persze az alkalmazottak az ellenállás legcsekélyebb jelét sem tanúsítják.
Példaértékű munkabírása már korán reggel megkezdődik és sok esetben a nap végéig kitart.

kriszti

Kriszti, aki mindig képes meglepni az embereket. Tudásszomja határtalan és akarva, akaratlanul jó hangulatot teremt. Leginkább a reggeli sztorijaival, amit beérkezése után szokott elmesélni:
” Karambolozott a busz amivel jöttem!” “Leállt a villamos, taxival kellett jönnöm!” Mi már megfejtettük, hogy Krisztinek az irodában kéne laknia és akkor sosem történne semmi probléma senkivel sem! Egyébként nagyon szeretjük őt, hiszen példátlan toleranciával és segíteni akarással rendelkezik.

zoli

Zoli, az egyetlen fiú. Néha igyekszik hangot adni annak, hogy van egy férfi az irodában, de sok esetben válaszként ezt szokta megkapni: ” Milyen zenét hallgatunk már megint? ”
Tudni kell róla, hogy imádja az univerzum végtelen vonzását és ezt a nézetét szereti alkalmazni az elképzeléseiben is és emiatt is szeret elrugaszkodni a talajtól. Gondolatait sok esetben kordában kell tartani, de Beával tökéletes egyensúlyban ezt mindig meg tudják oldani.

 

Szeretnénk köszönetet mondani a csapat háttérből dolgozó tagjainak is. Dr. Ormós Zoltánnak, aki megadta a lehetőséget, hogy a világnak bebizonyíthassuk, szüksége van a cégeknek a kreativitásra és mindig kisegít minket a paragrafusok útvesztőjében.
Továbbá Kemenes Balázsnak, a rendhagyó programozónknak, aki nem a bitek és byte-ok világában él, hanem inkább lesuhan egy meredek, havas hegyen a snowboardjával és Moroncsik Ádámnak, aki nappal grafikus éjjel pedig a legmenőbb bulikon keveri az igazi talpalávalót.

karácsonyi buli

És persze szabadidőnket is gyakran múlatjuk együtt hol egy kellemes vacsora és egy shot cube 😉 mellett vagy esetleg különleges csokibonbonokat készítve.IMAG0557

 

 

 

Az iroda:

Budapesten a Ferenc tér 2-3. szám alatt a VI. emeleten dolgozunk, amit kreativitásunkkal otthonosabbá és vidámabbá varázsolunk. Ezt például a “gyermekmegőrző” jelzővel illetett fal is elmondhatja:

fal

A DIY – Csináld magad oldalunkból állandóan ellesünk 1-2 trükköt és kreatív módszerekkel tesszük azt a közeget szerethetővé, ahol együtt dolgozunk. Karácsonykor például szeget vertünk és fonalat tekergettünk. Persze sikerrel jártunk és még az ujjunkat sem püföltük annyira szét.

mindea

Szóval mi állunk a Mindea mögött.
Ha még mindig többet szeretnél rólunk megtudni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@mindea.hu címen keresztül, vagy az a legegyszerűbb, ha bejössz hozzák. Kávénk mindig van!

Avatar
Mészáros Beatrix